top of page
Marion Kessler over mij.jpg

Over mij

Ik woon met mijn gezin in Amstelveen en voel mij heel bevoorrecht met mijn leven. Ik voel me heel gelukkig als ik verbinding maak met de mensen om mij heen, familie en vrienden.

Juist omdat ik mij bezighoudt met het mediumschap en de wereld die wij niet kunnen zien voel ik sterk de essentie om te genieten van alles hier om ons heen.

Ik ben heel nuchter en ben niet zweverig, hou van shoppen, mijn telefoon, en fijne dingen om mij heen. Dit alles in evenwicht met hoe ik mij voel.

Het aanvoelen van stemmingen, een voorgevoel hebben is iets wat ik al mijn hele leven bij me draag. Al vroeg was ik mij daarvan bewust. Door mijn hoog gevoeligheid heb ik een bepaald weten bij me, mijn intuïtie waarop ik kan vertrouwen. 

Ontwikkeling

Ik ben lange tijd werkzaam geweest als verpleegkundige en daarna als kinderverpleegkundige. Dit heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. De enorme liefde en nieuwsgierigheid naar het leven van anderen en hoe zij omgaan met alles wat er in het leven gebeurt maakt dat ik de verbinding met andere mensen makkelijk kan voelen. Dit is ook een ontwikkeling de je in het mediumschap goed kunt gebruiken.

De Ontwikkeling tot medium is een weg van veel leren van je persoonlijke leven en ook van vertrouwen op jezelf, en de spirituele wereld. Het is niet alleen een 'gave' die je hebt maar ook hoe je daar mee omgaat.

Het is iets wat in mijn leven is verweven.

Leren

De Academy voor Mediumschap heeft een grote rol in die ontwikkeling gehad. Daarbij heb ik mij intensief bezig gehouden met het mediumschap. Die ontwikkeling houdt nooit op. Met liefde en Passie voor dit bijzondere vak blijf ik het mediumschap verfijnen. Ik heb met regelmaat lessen gevolgd in Stansted bij het Arthur Findley College.

Momenteel ben ik bezig met mijn SNU mentorship in Engeland, Stafford bij het Barbanell Centre. Dit om het allerbeste uit mijzelf te halen.

Het is iedere keer weer een geweldige ervaring om het besef te hebben dat wij niet alleen zijn en onze dierbaren in de spirituele wereld in liefdevolle aanwezigheid bij ons zijn om ons te steunen en te helpen. 

bottom of page