top of page

Opleiding Intuïtie en Mediumschap

3-jarige opleiding voor het ontwikkelen van jouw spirituele en intuïtieve talenten

In de 3 jarige opleiding Intuïtie en Mediumschap word je meegenomen in een flow waarbij je inzicht krijgt in je eigen gevoelswereld, het verhogen van vertrouwen, in jezelf en in het verder ontwikkelen van jouw eigen spirituele en intuïtieve talenten. Het is een praktijkgerichte Intuïtie en Medium opleiding met interactieve lessen. Je gaat gebruik maken van je intuïtie met al je zintuigen en daarmee intensief oefenen. Je kunt zo je bewustzijn verhogen en meditatie is daarbij een belangrijk onderdeel. Je persoonlijke en emotionele ontwikkeling komt aan bod, de belemmeringen waar je mee te maken hebt gehad en hoe je daar je weg in kunt vinden. Hoe zou het zijn als je ontdekt dat de belemmeringen die je op jouw levenspad bent tegenkomen, eigenlijk levenslessen zijn die je hebben voorbereid op de volgende grote stap? 

Steen.jpg

Op een praktische manier krijg je oefeningen waarmee je je eigen waarden leert kennen, wat je schaduwkanten zijn en je leert in zelfcompassie naar je zelf te kijken. Spiritueel groeien in harmonie met wie jij bent en ontdekken waar jouw passies en talenten liggen. Je krijgt uitleg, hoort muziek, zit in stilte. We doen intuïtieve oefeningen en oefeningen in mediumschap, energie leren lezen bij de ander, contact maken met de spirituele wereld en consulten geven aan elkaar. Demonstratie technieken en geïnspireerd spreken zijn onderdeel van de opleiding. We belichten verschillende invalshoeken om de liefdevolle aanwezigheid van de spirituele wereld te ervaren.

Veer.jpg

Na 3 jaar zal je veel nieuwe kennis, ervaringen en inzichten opgedaan hebben die er toe bijdragen dat je een sterke ziel connectie ervaart. Je voelt meer geluk doordat je de verbinding met jezelf, anderen en de spirituele wereld ervaart.

De opleiding word afgesloten met een examen, dat afgenomen word door professionele mediums en je ontvangt een certificaat. 

Mail naar marioninzicht@gmail.com bij vragen / om in te schrijven voor deze opleiding

vrouw.jpg

Voor wie: Deze opleiding is geschikt voor iedereen die op persoonlijk, intuïtief en spiritueel niveau wil groeien. Ervaring hoef je niet te hebben op dit gebied. Je kunt de opleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling gebruiken, het integreren in je huidige werk.

Wil je gaan werken als medium? Dan is dit de opleiding tot medium die jou de mogelijkheid geeft om er je werk van te maken. Zo kun jij andere mensen gaan helpen en begeleiden op hun pad in het leven. 

Voor degene die al ervaring hebben op dit gebied, kan deze opleiding gezien worden als een verdieping en verder ontwikkelen van het mediumschap. Elke stap in je ontwikkeling is weer een nieuwe en elke keer zijn de inzichten anders.

Vrouw uitzicht.png

Wat komt o.a. aan bod: intuitie, kernwaarden, patronen, persoonlijke ontwikkeling, innerlijk kind, zelfcompassie, bewustwording, van denken naar innerlijke kracht, stilte, mindset, zijn wie je bent, energie, aura, chakra, kleuren, vibratie, meditatie, psychometrie, contact spirituele wereld, consult, demonstratie technieken, filosofie spiritualisme, ethiek mediumschap, geïnspireerd spreken, contact met je gidsen, mentaal en fysiek mediumschap ontwikkelen, intuïtief schrijven, spirituele ontwikkeling, healing.

Notities.jpg

Lesdagen:

Jaar 1: één maal per maand (excl de zomervakantie) 10 dagen per jaar van 10-16 uur.

Jaar 2: losse lesdagen aangevuld met online lesmateriaal en en daarnaast blokken van 3 lesdagen om nog meer de verdieping te beleven

Jaar 3: losse lesdagen aangevuld met online lesmateriaal en daarnaast blokken van 3 lesdagen achter elkaar om nog meer de verdieping te beleven.

Docent: Marion Kessler - Gast Docent 1e jaar: José Gosschalk 

Marion en Jose.jpg

Kosten: 880,00 euro per jaar (prijs voor nieuwe opleidingen kan afwijken). inclusief koffie en thee, exclusief lunch

Locatie: Kruisweer 2, Amstelveen.

Start opleiding: De opleiding die in januari 2023 start is VOL, er kan niet meer ingeschreven worden.

Mail naar marioninzicht@gmail.com voor informatie over de volgende Intuïtie & Mediumschap Opleiding.

Vrouw armen.jpg
bottom of page