top of page

Voorlopig zal ik geen 1-op-1 consulten meer geven. 

Graag wijs ik je op de vele manieren die er op dit moment zijn om met mij te werken als docent.

Zodat je de liefde en kracht die in je zelf zit, aan kunt raken en gaat  ontwikkelen in zelfliefde en healing dat je verder op je eigen pad brengt. 

Online cursussen

Tijdens de online cursussen word je liefdevol mee op weg genomen om stukken in bewustzijn bij jezelf te ontdekken, ruis van de lijn weg te nemen en een nieuwe weg te creëren om jezelf liefdevol in je kracht te laten staan.

Workshops & Retraites

Opleiding Intuïtie & Mediumschap

Dit zou je kunnen doen in de tussentijd dat ik niet 1 op 1 beschikbaar ben.
Wil je wachten totdat de consulten weer hervat worden?

Schrijf je dan in voor de wachtlijst (houd er rekening mee dat dit niet eerder dan najaar 2023 of voorjaar 2024 zal zijn). Je wordt dan geïnformeerd wanneer er weer beschikbaarheid is om een consult in te boeken. 

Graag ontmoet ik je op een ander moment weer in de workshops, opleiding of retraites.

Tot ziens!

Lieve groet, 

Marion Kessler 

Medamiek.jpg

Mediamiek Consult

Get to Know Us

Bij een mediamiek consult maak ik contact met een overleden dierbare. Mensen die je in je leven gekend hebt, familie, vrienden of kennissen.

Je krijgt bewijzen dat mensen na de fysieke dood voortleven. Zij zijn nog steeds bij je en helpen je op weg. Ik kijk naar het karakter, hoe iemand overleden is, je relatie tot diegene. Ook kijk ik naar werk, hobby's, persoonlijke bezittingen. Je krijgt herkenbare informatie die troost kan bieden. Je bent niet alleen, voor jou en de overledene kan dit helend zijn. Ze zijn slechts een gedachte verder en helpen je op je weg.Een consult duurt ongeveer een uur. In die tijd vertel ik aan de hand van mijn mediumschap wat ik voel en deel dat met je. Dat betekent dat ik veel aan het woord zal zijn. Nadien is er gelegenheid tot geven van uitleg en stellen van vragen. Dit om het contact puur en zuiver over te brengen.  Je kunt ook de keuze maken om van beide mogelijkheden gebruik te maken.

Spiritueel Consult

Get to Know Us

Hierbij gaat het consult over jou. Ik lees de energie die bij je hoort en vertel je over de dingen die je in je leven tegenkomt.

Je karakter wordt beschreven maar ook wat je hebt meegemaakt en wat heb jij op dit moment nodig in je leven. 

Wat wil ik?

Hoe ga ik om met problemen?

Wat beweegt me om bepaalde keuzes te maken

Wat zijn mijn potenties?

Waar liggen mijn talenten?

Een gesprek kan je helpen dingen in je leven duidelijker te zien, inzicht te geven en weer dichterbij jezelf te komen.

Een consult duurt ongeveer een uur. In die tijd vertel ik aan de hand van mijn mediumschap wat ik voel en deel dat met je. 

Spiritueel.jpg
bottom of page