Opleiding Intuïtie en Mediumschap

3-jarige opleiding voor het ontwikkelen van jouw spiritualiteit en intuïtieve gaven

 

In de 3 jarige opleiding "Intuitie & Mediumschap" word je meegenomen in een flow waarbij je inzicht krijgt in je eigen gevoelswereld, het verhogen van vertrouwen, in jezelf en in het verder ontwikkelen van je eigen intuïtie en spiritualiteit. Het is een praktijkgerichte opleiding met interactieve lessen. Je gaat gebruik maken van je intuïtie met al je zintuigen en daarmee intensief oefenen. Je kan zo je bewustzijn verhogen en meditatie is daarbij een belangrijk onderdeel. Je persoonlijke ontwikkeling komt aan bod, de belemmeringen waar je mee te maken hebt en hoe je daar je weg in kunt vinden. Je passies en talenten ga je leren zien.

Op een praktische manier krijg je oefeningen waarmee je je eigen waarden leert kennen, wat je schaduwkanten zijn en je leert in zelfcompassie naar je zelf te kijken. Spiritueel groeien in harmonie met wie jij bent. leven vanuit je zielsconnectie! Je krijgt uitleg, hoort muziek, zit in stilte. We doen intuïtieve oefeningen en oefeningen in mediumschap, energie leren lezen bij de ander, contact maken met de spirituele wereld en consulten geven aan elkaar. Demonstratie technieken en geïnspireerd spreken zijn onderdeel van de opleiding. We belichten verschillende invalshoeken om de liefdevolle aanwezigheid van de spirituele wereld te ervaren.

Na 3 jaar zal je veel nieuwe ervaringen en inzichten opgedaan hebben die er toe kunnen bijdragen dat je de verbinding met jezelf, anderen en de spirituele wereld beter ervaart. De opleiding wordt afgesloten met een examen, dat afgenomen wordt door professionele mediums en je ontvangt een certificaat.

Voor wie: Voor iedereen die op persoonlijk, intuïtief en spiritueel niveau wil groeien. Ervaring hoef je niet te hebben op dit gebied. Je kunt het voor je persoonlijke ontwikkeling gebruiken, integreren in je werk (coaching & mediumschap) en voor degene die al ervaring hebben op dit gebied kun je het zien als een verdieping. Elke stap in je ontwikkeling is weer een nieuwe en elke keer zijn de inzichten anders.

Wat komt o.a. aan bod: intuitie, kernwaarden, patronen, persoonlijke ontwikkeling, innerlijk kind, zelfcompassie, bewustwording, van denken naar innerlijke kracht, stilte, mindset, zijn wie je bent, energie, aura, chakra, kleuren, vibratie, meditatie, psychometrie, contact spirituele wereld, consult, demonstratie technieken, filosofie spiritualisme, ethiek mediumschap, geïnspireerd spreken, contact met je gidsen, mentaal en fysiek mediumschap, intuitief schrijven, healing.

Lesdagen:

Jaar 1: één maal per maand (excl de zomervakantie) 10 dagen per jaar van 10-16 uur.

Jaar 2: losse lesdagen aangevuld met online lesmateriaal en en daarnaast blokken van 3 lesdagen om nog meer de verdieping te beleven

Jaar 3: losse lesdagen aangevuld met online lesmateriaal en daarnaast blokken van 3 lesdagen achter elkaar om nog meer de verdieping te beleven.

Docent: Marion Kessler - Gast Docent 1e jaar: José Gosschalk 

Kosten: 880,00 euro per jaar. inclusief koffie en thee, exclusief lunch

Locatie: Kruisweer 2, Amstelveen.

Start opleiding: 19 januari 2023

Mail naar [email protected] om je in te inschrijven voor deze opleiding. 

Veel gestelde vragen