Opleiding Intuitie en Mediumschap

3-jarige opleiding voor het ontwikkelen van jouw spirituele en intuïtieve talenten

 

In de 3 jarige opleiding Intuitie en Mediumschap word je meegenomen in een flow waarbij je inzicht krijgt in je eigen gevoelswereld, het verhogen van vertrouwen, in jezelf en in het verder ontwikkelen van jouw eigen spirituele en intuïtieve talenten. Het is een praktijkgerichte Intuitie en Medium opleiding met interactieve lessen. Je gaat gebruik maken van je intuitie met al je zintuigen en daarmee intensief oefenen. Je kunt zo je bewustzijn verhogen en meditatie is daarbij een belangrijk onderdeel. Je persoonlijke en emotionele ontwikkeling komt aan bod, de belemmeringen waar je mee te maken hebt gehad en hoe je daar je weg in kunt vinden. Hoe zou het zijn als je ontdekt dat de belemmeringen die je op jouw levenspad bent tegenkomen, eigenlijk levenslessen zijn die je hebben voorbereid op de volgende grote stap? 

Op een praktische manier krijg je oefeningen waarmee je je eigen waarden leert kennen, wat je schaduwkanten zijn en je leert in zelfcompassie naar je zelf te kijken. Spiritueel groeien in harmonie met wie jij bent en ontdekken waar jouw passies en talenten liggen. Je krijgt uitleg, hoort muziek, zit in stilte. We doen intuïtieve oefeningen en oefeningen in mediumschap, energie leren lezen bij de ander, contact maken met de spirituele wereld en consulten geven aan elkaar. Demonstratie technieken en geïnspireerd spreken zijn onderdeel van de opleiding. We belichten verschillende invalshoeken om de liefdevolle aanwezigheid van de spirituele wereld te ervaren.

Na 3 jaar zal je veel nieuwe kennis, ervaringen en inzichten opgedaan hebben die er toe bijdragen dat je een sterke ziel connectie ervaart. Je voelt meer geluk doordat je de verbinding met jezelf, anderen en de spirituele wereld ervaart.

De opleiding word afgesloten met een examen, dat afgenomen word door professionele mediums en je ontvangt een certificaat. 

Mail naar [email protected] bij vragen/om je in te inschrijven voor deze opleiding

Voor wie: Deze opleiding is geschikt voor iedereen die op persoonlijk, intuïtief en spiritueel niveau wil groeien. Ervaring hoef je niet te hebben op dit gebied. Je kunt de opleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling gebruiken, het integreren in je huidige werk.

Wil je gaan werken als medium? Dan is dit de opleiding tot medium die jou de mogelijkheid geeft om er je werk van te maken. Zo kun jij andere mensen gaan helpen en begeleiden op hun pad in het leven. 

Voor degene die al ervaring hebben op dit gebied, kan deze opleiding gezien worden als een verdieping en verder ontwikkelen van het mediumschap. Elke stap in je ontwikkeling is weer een nieuwe en elke keer zijn de inzichten anders.

Wat komt o.a. aan bod: intuitie, kernwaarden, patronen, persoonlijke ontwikkeling, innerlijk kind, zelfcompassie, bewustwording, van denken naar innerlijke kracht, stilte, mindset, zijn wie je bent, energie, aura, chakra, kleuren, vibratie, meditatie, psychometrie, contact spirituele wereld, consult, demonstratie technieken, filosofie spiritualisme, ethiek mediumschap, geïnspireerd spreken, contact met je gidsen, mentaal en fysiek mediumschap ontwikkelen, intuïtief schrijven, spirituele ontwikkeling, healing.

Lesdagen:

Jaar 1: één maal per maand (excl de zomervakantie) 10 dagen per jaar van 10-16 uur.

Jaar 2: losse lesdagen aangevuld met online lesmateriaal en en daarnaast blokken van 3 lesdagen om nog meer de verdieping te beleven

Jaar 3: losse lesdagen aangevuld met online lesmateriaal en daarnaast blokken van 3 lesdagen achter elkaar om nog meer de verdieping te beleven.

Docent: Marion Kessler - Gast Docent 1e jaar: José Gosschalk 

Kosten: 880,00 euro per jaar. inclusief koffie en thee, exclusief lunch

Locatie: Kruisweer 2, Amstelveen.

Start opleiding: 19 januari 2023

Mail naar [email protected] bij vragen/om je in te inschrijven voor deze opleiding. 

Lesdata jaar 1

Donderdag 19 Januari 2023

Donderdag 16 februari 2023

Donderdag 16 maart 2023

Donderdag 6 april 2023

Donderdag 11 mei 2023

Donderdag 15 juni 2023

 Zomervakantie 

Donderdag 7 september 2023

Donderdag 5 oktober 2023

Donderdag 9 november 2023 

Donderdag 14 december 2023

Lesdata jaar 2

Donderdag 11 januari 2024

Donderdag 8 februari 2024

Donderdag 7 maart 2024

Donderdag 11 april 2024

Donderdag 16 mei 2024 

Donderdag 6 juni 2024

Zomer

Let op:

Deze 4 lesdagen worden in twee keer in blokjes van 2 lesdagen gegeven!

Donderdag 12 september & vrijdag 13 september 2024

Donderdag 14 november  & vrijdag 15 november 2024

Lesdata jaar 3

Data volgen nog