MARIONINZICHT   

Be Positive....

Be Inspired...

Be Connected...2 jarige Opleiding:


Intuïtie &


 Mediumschap
Vergroten van je intuïtie

Belemmeringen en patronen doorbreken

Leven in zelfcompassie

Mediumschap

   Verbondenheid met het grotere geheel

     Contact met spirituele wereld

      Verruimen van bewustzijn


In de 2 jarige opleiding: "Intuitie & Mediumschap"word je meegenomen in een flow waarbij je inzicht krijgt in je eigen gevoelswereld, het verhogen van vertrouwen, in jezelf en in het verder ontwikkelen van je eigen intuïtie en spiritualiteit. Het is een praktijkgerichte opleiding met interactieve lessen. Je gaat gebruik maken van je intuïtie met al je zintuigen en daarmee intensief oefenen. Je kan zo je bewustzijn verhogen en meditatie is daarbij een belangrijk onderdeel.  Je persoonlijke ontwikkeling komt aan bod, de belemmeringen waar je mee te maken hebt en hoe je daar je weg in kunt vinden. Je passies en talenten ga je leren  zien. Op een praktische manier krijg je oefeningen waarmee je je eigen waarden leert kennen, wat je schaduwkanten zijn en je leert in zelfcompassie naar je zelf te kijken. Spiritueel groeien in harmonie met wie jij bent. leven vanuit je zielsconnectie! Je krijgt uitleg, ziet filmpjes, hoort muziek, zit in stilte. We doen intuïtieve oefeningen en oefeningen in mediumschap, energie leren lezen bij de ander, contact maken met de spirituele wereld en consulten geven aan elkaar. Demonstratie technieken en geïnspireerd spreken zijn onderdeel van de opleiding. We belichten verschillende invalshoeken om de liefdevolle aanwezigheid van de spirituele wereld te ervaren. Na 2 jaar zal je veel nieuwe ervaringen en inzichten opgedaan hebben die er toe kunnen bijdragen dat je meer geluk voelt doordat je de verbinding met jezelf, anderen en de spirituele wereld ervaart. De opleiding word afgesloten met een examen, dat afgenomen word door professionele mediums en je ontvangt een certificaat.


Voor wie: Voor iedereen die op persoonlijk, intuïtief en spiritueel niveau wil groeien. Ervaring hoef je niet te hebben op dit gebied.  Je kunt het voor je persoonlijke ontwikkeling gebruiken, integreren in je werk (coaching & mediumschap) en voor degene die al ervaring hebben op dit gebied kun je het zien als een verdieping. Elke stap in je ontwikkeling is weer een nieuwe en elke keer zijn de inzichten anders.

De 2 jaren bestaan uit lesdagen ongeveer 1 x per maand. In het tweede jaar vind een weekend plaats waarin we ons intensief bezighouden met de spirituele wereld in Klooster de Beukenhof. Kosten zijn niet inbegrepen bij de opleiding.

Gastdocent in het eerste jaar: Tijn Touber

Gastdocent in het tweede jaar: Jose Gosschalk


Wat komt oa. aan bod: intuitie, kernwaarden, patronen, persoonlijke ontwikkeling, innerlijk kind, zelfcompassie, bewustwording, van denken naar innerlijke kracht, stilte, mindset, zijn wie je bent, energie, aura, chakra, kleuren, vibratie, meditatie, psychometrie, contact spirituele wereld, consult,  demonstratie technieken, filosofie spiritualisme, ethiek mediumschap, geïnspireerd spreken, contact met je gidsen, mentaal en fysiek mediumschap, intuitief schrijven, healing.


Kosten: 750,00 euro per jaar. inclusief koffie en thee, exclusief lunch.

Locatie: Kruisweer 4, Amstelveen


Wil je meer informatie, heb je vragen, wil je je graag opgeven voor de opleiding?

Stuur een mailtje naar: [email protected] of gebruik de contact pagina.

DATA

2019 - 2020

GROEP 3
(2019-2020) 


Zaterdagen van 10-16 uur
2019
9 November
7 December

2020
25 Januari
29 Februari
21 Maart
18 April
23 Mei
13 Juni

Groep 2
(2018-2019)

Zondagen van 10-16 uur
2019
15 september
13 Oktober
10 November
8 December

2020
19 Januari
9 Februari
8 Maart
5 April
17 Mei
14 Juni

GROEP 1
(2017-2018)

Zaterdagen van 10-16 uur

2020
18 Januari
8 Februari
7 Maart
4 April
16 Mei 
Examens Juni