Ontmoeting van de Ziel

6 - 10 maart 2023, Baarlo

 

DE ONTMOETING VAN DE ZIEL RETRAITE IS UITVERKOCHT!!

 

5-daagse Retraite Week de Ontmoeting van de Ziel wordt verzorgd door mediums Ellen Versney, Angelique van Bezouwen, Jan Jacob Straathof, Marion Kessler en Matthias Bosgraaf. 

Ontmoeting van de Ziel

6 - 10 maart 2023, Baarlo

 

5-daagse Retraite Week de Ontmoeting van de Ziel wordt verzorgd door mediums Ellen Versney, Angelique van Bezouwen, Jan Jacob Straathof, Marion Kessler en Matthias Bosgraaf. 

 

Wat is er momenteel veel in beweging in de wereld om ons heen, in ons... Toch veranderen sommige dingen niet. Namelijk het verlangen onszelf, en elkaar, vanuit de ziel te ontmoeten. In een veilige, liefdevolle omgeving naar binnen te keren. Ontspanning, rust, bewustwording en verdieping te ervaren. In vrijheid en vertrouwen groeien en genieten. Volledig jezelf mogen zijn! Alleen, of in verbinding en uitwisseling met gelijkgestemden. Een rijkdom voor je Ziel!

In de sfeervolle ambiance van een gastvrij kasteel, kun je genieten van de stilte in meditatie, de eenwording met de spirituele wereld in trance, de weldaad van healing, de klank van muziek, de inspiratie van creativiteit, de kracht van energie, de wijsheid van je intuïtie, en de liefde van je ziel.

Wij, Angelique van Bezouwen, Ellen Versney, Jan-Jacob Straathof, Marion Kessler en Matthias Bosgraaf zijn een team toegewijde en ervaren mediums, die ernaar uitkijken om jou te verwelkomen. Tijdens onze workshops, healing-sessies en meditatie momenten nodigen we je met liefde uit jezelf te ontmoeten en een verdiepend contact met je ziel te ervaren. Op allerlei manieren en allerlei niveaus. Wij zullen ieder vanuit ons eigen specialisme de workshops verzorgen:

Angelique van Bezouwen is medium en kunstenares. Bij haar kun je door middel van creativiteit (tekenen, schilderen en geïnspireerd schrijven) zielscontact maken, je intuïtieve talenten ontwikkelen, energie leren lezen en inzichten opdoen in jezelf en de ander. Angelique is tevens internationaal erkend Spirit Artist. Zij verstaat, en doceert, de kunst om vanuit een mediamiek contact portretten van onze overleden dierbaren te tekenen.

* Bij Marion Kessler wordt je begeleid naar een leven in bezield bewustzijn. Zij brengt je in verbinding met jouw energiefrequentie, en met de kracht van overvloed en overgave. Zo ontwikkel jij je ware potentieel waarin je jouw licht in de wereld zet en aan anderen meegeeft. Vanuit die essentie van liefde maak je ook contact met de spirituele wereld, om die dierbaren te voelen die altijd met jou in liefde verbonden blijven.
Bij Jan-Jacob Straathof kun je - via het ontvangen en leren geven van healing - fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel beter in balans, tot rust en in je kracht komen. Essentieel daarbij is de samenwerking met de spirituele wereld, en het vanuit liefde leren werken met de kracht van je bewustzijn, focus en energie. Verder kunnen er onderwerpen aan bod komen zoals het waarnemen van de aura, ademhalingsoefeningen en energie-drukpunten.

Ellen Versney begeleidt je in het verder ontwikkelen van je spiritueel bewustzijn en je intuïtie: de wijsheid, kracht en liefde van je ziel. Via meditatie en lichtwerk met de Merkaba, ervaar je de expansie naar bewustzijn van de hogere dimensies van leven. Een prachtige reis die je dichter tot je ware Zelf brengt. Ellen is tevens professioneel harpiste en zal tijdens deze dagen via haar instrument ontspanning en healing brengen.

Matthias Bosgraaf leidt je via trance meditatie naar een diepe innerlijke rust en de liefdevolle verbinding met jouw spirituele team, je gidsen en je dierbaren. Met diverse soorten muziek, maar ook in de stilte. Via trance speaking zul je vanuit je begeleiders inspirerende wijsheden mogen doorgeven aan elkaar. Bovendien zal Matthias voor iedere groep een persoonlijke boodschap spreken vanuit zijn eigen Spirit team.

In de avonden zal er een demonstratie mediumschap zijn, een bloemenséance en klankhealing op de harp door Ellen.
We zijn blij je deze volledig verzorgde 5-daagse Ontmoeting van de Ziel aan te kunnen bieden voor de prijs van €557 inclusief 4 overnachtingen op basis van een tweepersoons kamer, volpension, deelname aan de workshops en het avondprogramma. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van €20 per nacht. Voor slechts €40 is desgewenst een voorovernachting (incl. ontbijt) te reserveren op zondag 5 maart.

Gun je ziel het kostbare geschenk van liefdevolle tijd, ruimte, verbinding en inspiratie. Alleen, of samen met je partner of vriend(in). We ontmoeten je graag!

Voor meer info en het inschrijfformulier, kun je contact met Ellen Versney opnemen via [email protected] of 06-16134422.