Be Positive....

Be Inspired...
Be Connected...

Malaga 2020

Kom je mee onthaasten? De verbinding voelen met jezelf?

Je Intuïtie vergroten? Naar binnen keren en luisteren naar jezelf. Leren dat je gevoeligheid je kracht is? Op liefdevolle manier naar jezelf kijken? Kom dan naar deze spirituele plek in de natuur en geniet van het mooie zwembad en heerlijk eten, en een moment voor jezelf door terug te gaan naar de bron, om rust en healing te ervaren.

Deze week sta jij op liefdevolle manier centraal, geef jezelf dit cadeau. Alvast een tipje van de sluier van wat we gaan doen. Naar binnen keren door middel van meditatie, yoga en een heerlijke Massage.

Intuïtieve oefeningen; een lezing, alleen, samen en in groepsverband oefeningen doen met veel variatie en aandacht voor jouw eigen ontwikkeling. Je aura waarnemen en voelen en door het vergroten en inzetten van jouw eigen sensitiviteit die aura van anderen waarnemen. Diverse oefeningen om je energie te versterken en te beschermen. Bewustzijnsoefeningen waarbij je met een spirituele ingang meer inzicht krijgt in jouw pad, voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Alles in deze week komt bij elkaar. Aan het einde van de week krijg je een kort consult, waarbij gekeken wordt naar je potentieel/ talenten/ wat bij je past.

Op deze prachtige spirituele plek La Fuente Oase zullen onze gastheren Rob en Michel jouw verblijf tot een waanzinnig geheel maken. Ze komen uit Nederland en hebben zelf ervaring met verdieping op zielsniveau en spiritualiteit. Hun gastvrijheid geeft een extra dimensie aan deze prachtige week. www.lafuenteoase.nl

EARLY BIRD PRIJS:

€975,00

Zondagmiddag 28 Juni 2020- Vrijdag 3 juli 2020

Max. Aantal Deelnemers: 12

Inclusief: Academie Marie Programma

Inclusief: Ontbijt- lunch- Dinner

Inclusief: Transfer

Inclusief: Accommodatie op basis van 2 pers. Kamer

Inclusief: Yoga- Meditatie Inclusief: Massage (30min)

Exclusief: vliegticket

Met veel liefde organiseer ik deze week waarin je van harte welkom bent. Wil je meer informatie of alvast inschrijven?

Laat me weten en mail mij:

[email protected]

www.marionkessler.nl