Mediamiek  Consult

Bij een mediamiek consult maak ik contact met een overleden dierbare. Mensen die je in je leven gekend hebt, familie, vrienden of kennissen.
Je krijgt bewijzen dat mensen na de fysieke dood voortleven. Zij zijn nog steeds bij je en helpen je op weg. Ik kijk naar het karakter, hoe iemand overleden is, je relatie tot diegene. Ook kijk ik naar werk, hobby's, persoonlijke bezittingen. Je krijgt herkenbare informatie die troost kan bieden. Je bent niet alleen, voor jou en de overledene kan dit helend zijn. Ze zijn slechts een gedachte verder en helpen je op je weg.Een consult duurt ongeveer een uur. In die tijd vertel ik aan de hand van mijn mediumschap wat ik voel en deel dat met je. Dat betekent dat ik veel aan het woord zal zijn. Nadien is er gelegenheid tot geven van uitleg en stellen van vragen. Dit om het contact puur en zuiver over te brengen.  Je kunt ook de keuze maken om van beide mogelijkheden gebruik te maken.
Consult 60 min. € 75,00
Mail naar [email protected] om een afspraak in te plannen.
 
 
 

Spiritueel Consult

Hierbij gaat het consult over jou. Ik lees de energie die bij je hoort en vertel je over de dingen die je in je leven tegenkomt.
Je karakter wordt beschreven maar ook wat je hebt meegemaakt en wat heb jij op dit moment nodig in je leven. 
Wat wil ik?
Hoe ga ik om met problemen?
Wat beweegt me om bepaalde keuzes te maken
Wat zijn mijn potenties?
Waar liggen mijn talenten?
Een gesprek kan je helpen dingen in je leven duidelijker te zien, inzicht te geven en weer dichterbij jezelf te komen.
Een consult duurt ongeveer een uur. In die tijd vertel ik aan de hand van mijn mediumschap wat ik voel en deel dat met je. 
Consult 60 min € 75,00
Mail naar [email protected] om een afspraak in te plannen.