Hoe werkt een medium | Mediumschap avond

Aug 18, 2022
Mediumschap

MEDIUMSCHAP AVOND

Als medium is mijn werk heel gevarieerd. Ik geef 1-op-1 consulten, workshops, retraites en de opleiding Intuïtie & Mediumschap. Ook organiseer ik demonstraties Mediumschap of werk  regelmatig bij mensen thuis, waar een groep mensen aanwezig is die interesse hebben in de wereld die niet zo met het blote oog waarneembaar is. Dit heet een Mediumschap huiskameravond. De mensen vinden het vaak een beetje spannend en onwennig.  Ik kijk altijd uit naar dit soort avonden want ik krijg op zo’n avond de kans om de spirituele wereld dichtbij te brengen.

Laatst was er ook huiskameravond en werden de zakdoekjes al te voorschijn gehaald, er was een lacherige luchtige sfeer met een ondertoon van emotie.

Wat zou er gebeuren, komt er een contact voor mij, wil ik dat eigenlijk wel en wie is het dan?  Het was een leuke sfeer waarbij de opwinding voelbaar was en het werd tijd om te beginnen.

AFSTEMMEN

Om mij af te stemmen op de spirituele wereld, gebruik ik bepaalde muziek die mij helpt om de energie te verhogen waardoor ik contacten kan maken met dierbare overleden. Door mij af te stemmen, maak ik niet alleen contact met overleden dierbaren maar stap ik ook in een wereld waarbij ik zie wat er bij iemand anders in zijn of haar leven gebeurt. Ik vergroot en verhoog het energieveld om mij heen en stel ik mij open voor de trillingen van de ander.

ENERGIE SHIFTEN

Iedereen voelde het shiften van de energie en de stemming werd meteen anders. Het was een avond waarbij we meteen bij de kern kwamen van datgene wat het allerbelangrijkste is; namelijk de liefde die je via verbinding voelt.

Liefde die zich op allerlei manieren kan uiten. Die avond kwam er een partner langs om zijn lief te ondersteunen, een moeder om bij haar jonge dochter en moeder te kunnen zijn.

Een zwager die samen met zijn overleden dochter aan de hand liep.

TROOST

Om die liefde en intensiteit over te kunnen brengen, werk je als medium “your ass off” om zo zuiver en liefdevol te kunnen doorgeven wat de ander zo nodig heeft:

Troostende woorden, weten dat jouw dierbare met je meeloopt, jou net zo hard mist. Weten dat jouw dierbare rust heeft.

VERBINDING

Soms voel je emoties zo sterk van degene die overleden is, dat het je raakt. En dat mag af en toe best zolang je maar je werk als medium blijft doen,

Juist als je de verbinding zo sterk voelt heb je een taak als medium om dat zo goed en mooi mogelijk over te brengen.

DANKBAAR

Na zo’n avond ben ik iedere keer weer zo dankbaar voor het werk dat ik als medium mag doen. Dankbaar voor de mensen die zich kwetsbaar opstellen tijdens zo’n avond. De intimiteit delen met anderen over iets wat henzelf zo raakt.

Dankbaar dat ik mensen mag laten ervaren dat:

  • Het leven niet eindigt door de fysieke dood, dat de ziel oneindig is
  • Er zoveel liefde voor hen is in de spirituele wereld
  • Dat zij altijd weer contact kunnen maken met hun dierbaren

Hoe mooi is dat

Wil je ook eens zo'n bijzondere avond meemaken? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste bericht als er een nieuwe demonstratie avond of andere event wordt georganiseerd:

nieuwsbrief-inschrijving-pagina

 

Liefs,

Marion