MARIONINZICHT   

Be Positive....

Be Inspired...

Be Connected...

Capucijnenklooster De Beukenhof

Een weekend vol inspiratie, energie en tot jezelf komen.

Zielherkenning Intuitie en Mediumschap

Wil jij je ook opladen en tegelijkertijd werken aan je spirituele ontwikkeling? 
Dat kan!
 Met meditatie en groepswerk waarin intuitie en mediumschap op maat worden aangeboden, lezingen worden gehouden en er ruimte is voor stilte, voor verdieping op ziels niveau. 
En dit in de prachtige serene omgeving van het Capucijnenklooster de Beukenhof te Biezenmortel.
www.denieuweklasse.nl

 24-25-26
mei 2019

Het weekend start op vrijdag 24 mei om 13:00 en eindigt op zondag rond 16:00.  Je word ontvangen in bar Gaudentia met koffie en thee. Het weekend zullen we werken in verschillende ruimtes waarin je in groepen werkt en oefeningen krijgt om je intuitie te vergroten. Je verder in mediumschap te verdiepen. En op zielsniveau jezelf beter te leren kennen. Mediteren en een stilte wandeling zijn ook ook onderdeel van het programma. Je leert nieuwe mensen kennen. Iedereen is er om aan zichzelf te werken en op te laden, dus ga er open in.  
Savonds maken we ook gebruik van de bar voor ontspanning, bijpraten en waar we samen kunnen zijn.

Samen

Wij (Beatrix Bult en Marion Kessler) geven consulten, doen demonstraties en geven de Opleiding: Zielsherkenning, Intuitie en Mediumschap.
 Beatrix in Zwolle en Marion in Amstelveen. We hebben onze krachten gebundeld om aan onze studenten en mensen daarbuiten  dit weekend aan te bieden. We zijn trots jullie daarin te mogen begeleiden. Iedereen is van harte welkom. Er zullen maximaal 40 deelnemers zijn, zo is er ruime aandacht voor iedereen. We gaan er een bijzonder en prachtig weekend van maken. 
Heb je interesse? 
Stuur een mailtje naar: [email protected] voor meer informatie!