MARIONINZICHT   

Be Positive....

Be Inspired...

Be Connected...

BLOG

MEDIUMSTUFF

Geplaatst op 26 januari, 2016 om 9:10

MEDIUMSTUFF

In mijn vak als medium word je in sneltreinvaart geconfronteerd met gevoelens van een ander. Dit zijn niet mijn eigen gevoelens maar ik pik ze op een of andere manier. Het leren voelen en vertrouwen op je voelt is een geheel andere blog. Maar het is zo dat ik in een wereld kan stappen waarbij je ziet wat er bij iemand anders in zijn of haar leven gebeurt. Dat is intens. Als het ware open ik mijn cirkel om mij heen en stel ik mij open voor de trillingen van de ander, want dat is wat er in feite gebeurt. Als medium werk ik vaak met meerdere mensen thuis, dat heet een huiskameravond. Vaak met vriendinnen, familie, buren, en kennissen van de gastvrouw, in ieder geval mensen die interesse hebben in de wereld die niet zo met het blote oog waarneembaar is. De mensen vinden het vaak een beetje spannend en onwennig. Laatst was ook in zo’n setting en werden de zakdoekjes al te voorschijn gehaald, er was een lacherige luchtige sfeer met een ondertoon van emotie. Wat zou er gebeuren, komt er een contact voor mij, wil ik dat eigenlijk wel en wie is het dan? Het was een leuke sfeer waarbij de opwinding voelbaar was en het werd tijd om te beginnen. Mijn collega en ik stemden ons af met een muziekje op de spirituele wereld om contacten te maken voor hun dierbare overledenen.

ENERGIE

De stemming werd meteen anders door een shifting van de energie. Het was een avond waarbij we meteen bij de kern kwamen van het allerbelangrijkste is, namelijk de liefde die je via verbinding voelt. Liefde die zich op allerlei manieren kan uiten. Die avond kwam er een partner langs om zijn lief te ondersteunen, een moeder om bij haar jonge dochter en moeder te kunnen zijn en een zwager die samen met zijn overleden dochter aan de hand liep. Om die liefde en intensiteit over te kunnen brengen, werk je als medium -your ass off -om zo zuiver en liefdevol te kunnen vertellen wat de ander zo nodig heeft. Een troostend woord, weten dat iemand met je meeloopt, jou net zo hard mist en ook of de woede frustraties en alle emoties die iemand bij zich heeft een plekje hebben gevonden. Dat iemand rust heeft. Soms voel je emoties zo sterk van de gene die overleden is dat het je raakt, dat mag af en toe best zolang je maar je werk als medium blijft doen, je zit als medium in een soort bubble, die we de power of de flow noemen. Juist als je de verbinding zo sterk voelt heb je een taak als medium om dat zo goed en mooi mogelijk over te brengen.

CONTACT

En dan voel je ook weer dat dit de kern is waar we dit als medium allemaal voor doen en ben ik oprecht dankbaar. Dankbaar voor de mensen die zich kwetsbaar opstellen tijdens zo’n avond. De intimiteit delen met anderen over iets wat henzelf zo raakt. Maar ook de spirituele wereld en hoeveel meer vrienden ik heb door het mooie contact met hen. Nu zit ik in de tuin en geniet van de zon, het bos, de vogels en mijn leven. Vandaag weer een nieuwe dag is en het geweldig om jouzelf te zijn! Dit is jou leven, jou moment! Hou van wie je bent, je bent goed genoeg. Gewoon zoals je bent!!! Maak er een mooie dag van!

 

CategorieŽn: MEDIUMSCHAP

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties