Bewustzijn Coaching

Coaching traject 1-op-1 exclusief
met Marion Kessler
 

Gedurende deze 2 dagen gaan we samen kijken wat er bij jou speelt in je leven. Als spiritueel gids en medium voel ik mee in en kijk naar wat je belemmeringen zijn, hoe je het leven leeft, naar je kwaliteiten en potentieel en wat je kunt doen om daar meer naar te gaan leven.

In deze twee intensieve dagen gaan we de diepte in en raken we stukken aan die bij je horen, waar je vanaf wilt en ook hoe je op een andere manier liefdevol kunt leven met jezelf en anderen.  Jij bent de spil in deze twee dagen

Leven vanuit liefde en niet vanuit angst. Een makkelijke zin maar moeilijker in uitvoering. Want hoe leer je te leven vanuit je eigen essentie, kunnen weten en voelen wat bij je past. en hoe werkt het dan met jou energie en die van de ander.

Het begint allemaal met overtuigingen en triggers die je in je leven opgedaan hebt. Daar kijken we naar en hoe je leert vanuit een andere zienswijze naar gedachten te kijken. Pas als je leert dat de ruis op de lijn niet meer nodig is, kunnen we gaan kijken wat je nodig hebt. Ook gevoelens en emoties die daar bij horen kunnen ons opslokken. Je leert dat wegduwen niet meer hoeft.

We kijken samen welke stukken je zelf kunt helen. Je krijgt veel tips en tools om je leven zo in te richten dat je jezelf veel beter leert kennen, doet wat bij je past en waar je blij van wordt. Hoe je je batterij weer op kunt laden. en hoe je jezelf weer leert waarderen, meer zelfvertrouwen op kan doen.

 

Last but not least: je wordt begeleid naar wat je essentie is, waarin meerdere onderwerpen centraal kunnen staan: meditatie, compassie, dankbaarheid, genieten , blij zijn t moment, acceptatie vergeven, zelfwaardering, mindfulness en zo zijn er nog wel meer onderwerpen die we zullen aanraken. Al naar gelang wat bij jou past. Hoe kun je vanuit kalmte en innerlijke rust jezelf ervaren. Jij bent prachtig van binnen en van buiten, goed zoals je bent. Vanuit daar de wereld tegemoet leren treden en de verbinding voelen, wie in werkelijkheid bent, en vanuit daar ook met anderen.

Je krijgt persoonlijke begeleiding van mij - Marion Kessler - en ik kijk als spiritueel gids met je mee, voel in en help je op weg. Je krijgt praktijkgerichte opdrachten in je eigen leven kunt toepassen. Belangrijk voor mij is dat je je veilig voelt en dat we samen deze twee dagen aan kunnen gaan om je op weg te helpen. Van mij krijg je de tools en jij doet het. We kunnen naar gelang je wensen, twee dagen achter elkaar plannen of er wat tijd tussen laten zitten. Je ontvangt een werkboek waar alle opdrachten in verwerkt zijn, en ook is het als naslagwerk te gebruiken om je eigen weg te vervolgen.

Kosten: € 320,00 voor 2 dagen 1-op- coaching. Inclusief koffie en thee, exclusief lunch

Locatie: Kruisweer 2, Amstelveen.

Heb je interesse om dit 1-op-1 traject te volgen?

Mail naar [email protected] om een afspraak in te plannen.