MARIONINZICHT   

Be Positive....

Be Inspired...

Be Connected...


Wie ben ik....

Ik woon met mijn gezin in Amstelveen en voel mij heel bevoorrecht met mijn leven. Ik voel me heel gelukkig als ik verbinding maak met de mensen om mij heen, familie en vrienden. Juist omdat ik mij bezighoudt met het mediumschap en de wereld die wij niet kunnen zien voel ik sterk de essentie om te genieten van alles hier om ons heen. Ik ben heel nuchter en ben niet zweverig, hou van shoppen, mijn telefoon, en mooie spulletjes. Dit alles in evenwicht met hoe ik mij voel. Het aanvoelen van stemmingen, een voorgevoel hebben is iets wat ik al mijn hele leven bij me draag. Al vroeg was ik me bewust dat ik anders was als de meeste mensen. Door mijn hoog gevoeligheid heb ik een bepaald weten bij me, mijn intuïtie waarop ik kan vertrouwen. Ik ben lange tijd werkzaam geweest als verpleegkundige en daarna als kinderverpleegkundige. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei mensen om mij heen. Dit heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. De enorme liefde en nieuwsgierigheid naar het leven van anderen en hoe zij omgaan met alles wat er in het leven gebeurt maakt dat ik de verbinding met andere mensen makkelijk kan voelen. Dit is ook een ontwikkeling de je in het mediumschap goed kunt gebruiken.

De Ontwikkeling tot medium is een weg van veel leren van je persoonlijke leven en ook van vertrouwen op jezelf, en de spirituele wereld. Het is niet alleen een 'gave' die je hebt maar ook hoe je daar mee omgaat.

Het is iets wat in mijn leven is verweven.

De Academy voor Mediumschap  heeft een grote rol in die ontwikkeling gehad. Daarbij heb ik mij intensief bezig gehouden met het mediumschap. Die ontwikkeling houdt nooit op. Met liefde en Passie voor dit bijzondere vak blijf ik het mediumschap verfijnen. Met lessen van de beste mediums prijs ik mij heel gelukkig dit te mogen doen, zoals:  Jose Gosschalk, Karel Besseling, Chris Drew, Paul Jacobs, Mavis Pattilla, Tony Stockwell, Scott Milligan en John Johnson.

Daarbij volg ik ook met regelmaat lessen in Stansted bij het Arthur Findley Collage. Het spiritueel centrum van Engeland.  Waarbij je een week wordt  "ondergedompeld" en je ongelofelijk veel leert.

Het is iedere keer weer een geweldige ervaring om het besef te hebben dat wij niet alleen zijn en onze dierbaren in de spirituele wereld in liefdevolle aanwezigheid bij ons zijn om ons te steunen en te helpen. Door dit uitgangspunt begeleid ik ook mensen in een aantal sessies om meer in hun eigen kracht te komen en vanuit daar voor hun eigen geluk te durven kiezen.

Met veel passie geef ik consulten en demonstratieavonden, workshops aan volwassenen, meditatie individueel of in groepen oa. met stadsverlichting. Nieuw is de  2 jarige Opleiding Intuitie & Mediumschap waarbij alle kennis en liefde voor spiritualiteit en Intuitie samenkomen.  Leren Leven van uit je Ziel.

Kinderen  begeleid ik individueel , in de klas op school thuis of op school of andere locatie. klassikaal meditatielessen, of na school ook in groepen.

Dit zijn de dingen in mijn leven die mij veel voldoening geven, liefde en kracht maar ook het vertrouwen in mijzelf en anderen om mij heen!

Trainingen:  Thuis en op locatie.